شناسه : 10565552


یکی از شایع‌ترین بیماری عصر ما فشار خون است، بنا بر آمار منتشر شده از هر سه نفر یک نفر در امریکا به این بیماری مبتلا است. البته شرایط در دیگر مناطق جهان نیز تقریباً به همین شکل است و هر روز تعداد مبتلایان به فشار خون افزایش می‌یابد. یکی از مواردی که می‌تواند از افزایش فشار خون جلوگیری کند یک برنامه غذایی صحیح است.

وبلاگ ریحانه الرسول نوشت :

خوراکی‌های که منجر به افزایش خون می‌شوند:

ترشی


ترشی‌ها یکی از منابع غذایی هستند که میزان کلسترول و چربی در آن‌ها بسیار کم است، هم چنین سرشار از ویتامین K هستند که نقش اساسی در جلوگیری از لخته شدن خون ایفا می‌کند. اما ترشی‌ها مملو از سدیم هستند، در واقع یک ترشی متوسط ۵۷۰ میلی گرم سدیم دارد. پس اگر به فشار خون مبتلا هستید به شدت از مصرف بیش از اندازه ترشیجات خودداری کنید.

 کلم ترش

کلم ترش یکی از خوراکی‌های بسیار مفید و مغذی برای بدن است، این ماده غذایی سرشار از ویتامین C و K، آهن و فیبر است و در بهبود سیستم ایمنی بدن نقش اساسی ایفا می‌کند. اما شما باید مصرف کلم ترش را محدود کنید یا نوع کم سدیم آن را انتخاب کنید؛ زیرایک نصفه فنجان کلم ترش ۴۶۰ میلی گرم سدیم دارد و این باعث بالا رفتن فشار خون شما می‌شود.

شیر پرچرب

زمانی که شما می‌خواهید ماهیچه‌های خود را تقویت کنید شیر پرچرب می‌تواند بهترین انتخاب باشد، این نوشیدنی لذت بخش بیش از آنچه شما تصور بکنید چربی مورد نیاز بدن شما تأمین می‌کند. بنابراین اگر شما فشار خون دارید از شیرهایی با ۲ درصد چربی استفاده کنید یا شیرهای رژیمی که چربی‌های اشباع شده درون آن‌ها چندان ضرری برای سلامت شما نداشته باشد.


بهترین دارو برای همگان خوردن مقداری گل بیدمشک است که مُسکن خوبی است. همچنین، رژیم سیر و آبلیمو که ۳۰ حبه سیر پوست گرفته را با ۵ عدد لیموترش تازه با پوست که چند برش روی پوست آن زده شده است در مخلوط کن ریخته تا خمیر شود.

خمیر به دست آمده را با یک لیتر آب روی شعله بسیار کم به جوش رسانده، شعله را خاموش کنید تا سرد شود، سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنند، صبح ناشتا ۵۰ سی سی یا یک استکان تا ۴۰ روز مصرف شود. هر ۶ ماه تمدید شود که کاهش دهنده فشار خون و باز کننده عروق است.آب ماست، آب دوغ، آب لیمو، آلو، شربت آلبالو، شربت زرشک، مربای آلبالو مفید است. دم‌کرده چای ترش عصرها و دم کرده گل گاوزبان و لیمو اما نی و دم‌کرده میوه آلبالو و دم‌کرده زرشک آبگیری، دم‌کرده میوه نسترن ، دم‌کره فلوس و خیار چنبر فشار خون را پایین می‌آورد.

آش آبغوره برای کاهش فشار خون و همچنین، رفع غلظت خون بسیار مفید است و نیز آش آلو همچنین دو حبه سیر را له کرده ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون به آن بیفزایید برای پایین آوردن فشار خون آن را به کف پاها بمالید.شربت سیر نیز برای کاهش فشار خون بالا مفید است به این ترتیب که دو پیاز سیر را له کرده در یک لیوان آب و ۱۰۰گرم شکر ریخته و بجوشانید تا به قوام بییاید هر روز ۲ قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.

پرهیز از گوشت قرمز، مواد غذایی چرب، شوریجات، تخم مرغ، غذاهای غلیظ و دیر هضم. در خوردن جوانه گندم احتیاط شود و در مواقعی که فشار خون بالاست مصرف جوانه گندم متوقف شود.دوغ را در ظرفی ریخته و از شب تا صبح در هوای آزاد قرار دهید، روی ظرف را با پارچه نازکی پوشانده تا از ورود گرد و خاک جلوگیری شود ، آبی که بالای دوغ جمع شده را برداشته و مصرف کنید.

شیره فندق پایین آورنده فشار خون است. مصرف ۲ الی ۳ لیوان در روز برای کاهش فشارخون و رفع ناراحتی های گوارشی بسیار مفید و موثر واقع می‌شود.این شیر برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند، بسیار مفید است که مغز فندق خام ۵۰ گرم، عسل ۳ قاشق غذا خوری، آب سرد ۳ لیوان. پوست فندقها را گرفته آنها را به همراه آب و عسل در مخلوط کن ریخته تا بطور کامل مخلوط شود و بی صورت شیر در آید.